Skip to content

Wat ik doe

Kinderfysiotherapie

Bee Kind

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Om u of uw kind goed te kunnen behandelen wil ik daar ruim te tijd voor kunnen nemen.

Kinderfysiotherapie

Bee Kind

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Om u of uw kind goed te kunnen behandelen wil ik daar ruim te tijd voor kunnen nemen.

Orthomoleculaire therapie

Bee Healthy

Het doel van orthomoleculaire therapie is om een optimale concentratie voedingsstoffen in het lichaam te realiseren. Gezonde voeding, een actieve levensstijl en specifieke nutrienten kunnen daarbij helpen.

Orthomoleculaire therapie

Bee Healthy

Het doel van orthomoleculaire therapie is om een optimale concentratie voedingsstoffen in het lichaam te realiseren. Gezonde voeding, een actieve levensstijl en specifieke nutrienten kunnen daarbij helpen.

Valerie van de Geijn

Master kinderfysiotherapeut, fysiotherapeut, (kinder)orthomoleculair therapeut.

Enthousiast, optimistisch en vol energie sta ik in het leven, er is zoveel leuks!

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik kinderfysiotherapeut wilde worden. Het was mijn verlangen om kinderen te helpen in hun ontwikkeling.

Ik wil graag dat ze een gezond en vrolijk leven kunnen leiden met zo weinig mogelijk beperkingen. Hierin hoop ik ze te kunnen helpen, ondersteunen en begeleiden.

Opleidingen
Na de opleiding Fysiotherapie bij de Fontys Hogeschool in Eindhoven (2003-2007), ben ik gestart met de 4-jarige masteropleiding kinderfysiotherapie bij Avans+ Hogeschool in Breda (2008-2012). Daarna heb ik nog ervaring opgedaan met meervoudig gehandicapte kinderen in Indonesië.

Eenmaal in het werkveld werd me duidelijk: dit is mijn passie. Tegelijkertijd merkte ik dat er nog zoveel meer interessants is waar we kinderen en volwassenen mee kunnen helpen en waar ze ‘vastlopen’. Van daaruit heb ik nog andere opleidingen gedaan: PsychoMotorisch Therapie (in Nederland beter bekend als Motorisch RT-er) (2014), Yogalatesdocent (2017), SUPyoga docent (2017) en Kinderyogadocent (2018).

Na al dit moois geleerd (en zelf ondervonden) te hebben, ondervond ik dat de combinatie van voeding en leefstijl een belangrijke invloed heeft op het welbevinden en de gezondheid van de mens. Na enkele jaren “gewone” interesse wilde ik meer kennis en verdieping en heb ik de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer & Therapie (SOE Atrium, Almere, 2020) en kinderconsulent orthomoleculaire therapie (OrthoLinea, 2020) afgerond.

This is me
“Always look on the smiley side of life”
In mijn vrije tijd ben ik het liefst op of in het water: waterskiën, SUPpen en wakesurfen. Ook naast het water vind ik het leuk om yoga en acroyoga te doen. Na al dat lekker buiten zijn hoort gezellig, lekker en gezond eten met vrienden daar natuurlijk ook bij.

Mijn passie
Als ervaren specialist binnen de kinderfysiotherapie en daarnaast de kennis van de orthomoleculaire therapie kan ik de patiënt op verschillende vlakken helpen/ondersteunen. Het is mijn passie om naar de mens/het kind als geheel te kijken met het hele systeem eromheen.

Verbinding 
Het logo bestaat uit 1 lijn: net als het lichaam is het één geheel. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zoals ik het aan kinderen uitleg: er zitten allemaal kabeltjes in je hoofd die naar overal in je lichaam gaan en zorgen dat je kan ademen, nadenken, je dikke teen kan bewegen maar ook moeilijke dingen als koprollen etc.

Alle tijd & aandacht
Om je goed te kunnen behandelen wil ik daar ruim de tijd voor kunnen nemen. Om dit te kunnen doen, heb ik besloten geen contracten te sluiten met de zorgverzekeraar. Dit wil niet zeggen dat er geen vergoeding mogelijk is, voor meer informatie zie: kosten & vergoeding 

Consulten kunnen na overleg plaatsvinden in Nederweert, Swalmen, Herten of Thorn.

Mijn specialisaties

Master kinderfysiotherapeut, fysiotherapeut, (kinder)orthomoleculair therapeut

Als ervaren specialist binnen de kinderfysiotherapie en daarnaast de kennis van de orthomoleculaire therapie kan ik de patient op verschillende vlakken helpen/ondersteunen.
Zoals het logo laat zien zijn lichaam en geest volledig met elkaar verbonden, deze werken altijd samen. Als er op 1 vlak iets niet goed verloopt heeft dat ook invloed op andere gebieden in het menselijk lichaam.
Om u of uw kind goed te kunnen behandelen wil ik daar ruim te tijd voor kunnen nemen, om dit te kunnen doen heb ik besloten geen contracten te sluiten met de zorgverzekeraar.

Consulten kunnen na overleg plaatsvinden in Nederweert, Swalmen of Herten.

Kinderfysiotherapie

BEE KIND

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar).

Ik heb gespecialiseerde kennis en vaardigheden met betrekking tot:

– Motorische ontwikkeling en motorisch leren van het kind.
– Specifieke bewegings- en houdingsaandoeningen op de kinderleeftijd.
– Fysieke fitheid en training van spieren, hart- en longfunctie bij kinderen.
– Specifieke fysiotherapeutische (technische) vaardigheden voor het behandelen van kinderen.
– Specifieke pedagogische vaardigheden voor het behandelen van kinderen en begeleiden van het gezin/ouders.
– Signaleringsfunctie voor inzet andere zorgdisciplines, zoals logopedie, ergotherapie, ambulante begeleiding, specialistische tweedelijns zorg e.a. “Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek.“

Aandoeningen
Ik kan ieder kind op verschillende vlakken behandelen/begeleiden enkele voorbeelden zijn:

– Voorkeurshouding.
– Motorische ontwikkelingsproblemen zoals het laat/niet gaan rollen, kruipen of lopen, of moeite hebben met vangen en gooien, evenwicht, schrijfproblemen etc.
– Orthopedische problemen zoals kniepijn, zwakke enkels etc.
– Ademhalingsproblemen bij bijv. inspanning of astma.
– Onverklaarbare klachten.
– Neurologische aandoeningen zoals een cerebrale parese.

Orthomoleculaire therapie

Volwassenen en kinderen

BEE HEALTHY 

Het doel van orthomoleculaire therapie is om een optimale concentratie voedingsstoffen in het lichaam te realiseren.

“Ortho wat?”; inderdaad een hele mond vol!

“Orthos” komt uit het Grieks en betekent “juist” en “moleculair” betekent moleculen, ofwel stofjes. Een orthomoleculair therapeut of arts kijkt naar hoe het lichaam zo optimaal mogelijk kan functioneren, met de juiste stofjes om alles zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen.

In feite doet een regulier arts dat ook, kijken naar de processen in het lichaam, maar zij bestrijden de klacht vaak met medicijnen (in acute situaties echt belangrijk, maar bij chronische klachten kan dat anders). Binnen de orthomoleculaire therapie wordt naar de oorzaak gezocht en alleen middelen gebruikt die bekend zijn voor het lichaam.

Als orthomoleculair therapeut probeer ik de oorzaken op te sporen, te kijken naar waarom iemand klachten krijgt, wat er mis is en welke stofjes er kunnen ontbreken. Dat is behoorlijk ingewikkeld want het menselijk lichaam hangt van duizenden biochemische processen aan elkaar. In de basis zijn daar voldoende eiwitten, vetten, essentiële suikers, mineralen en vitamines voor nodig.

Daarnaast kijk ik naar wat iemand in zijn mond stopt, want uiteindelijk moet je alles tot je nemen en daar gaat het vaak mis. Te weinig, te veel, niet passend bij wat iemand kan verteren of opnemen. Dus voeding is altijd de basis, als dat niet goed gaat ben je aan het dweilen met de kraan open.

Ik laat (indien nodig) onderzoek doen, schrijf andere voeding en tevens supplementen voor.

Advies over gedrag, beweging en ontspanning spelen ook een belangrijke rol en komen ook uitgebreid aan bod.

 Onderzoek
Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat we (helaas) met ons huidige voedingspatroon onvoldoende vitaminen en mineralen binnen krijgen, zelfs bij een evenwichtig voedingspatroon.

We hebben tegenwoordig veel te maken met luchtvervuiling, stress, straling, bestrijdingsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen, etc. Als gevolg van deze externe factoren ontstaan er tekorten in ons lichaam en kan het (uiteindelijk) niet meer optimaal functioneren.

De klachten kunnen zeer divers zijn zoals: vermoeidheid, verminderde weerstand, maag- darmklachten, ontstekingen etc.

Als fysiotherapeut heb ik geleerd om naar verschillende aspecten van het menselijk lichaam te kijken.

Het lichaam is één geheel, wanneer je leert hoe dat systeem werkt, kun je meer doen voor jezelf/ de patiënt. Organen staan met elkaar in verbinding via het zenuwstelsel, de bloedsomloop, het immuunsysteem, hormonen en veel meer. De basis van waaruit het lichaam en deze verbindingssystemen zijn opgebouwd en functioneren is voeding!

Een gezonde voeding is dus het ultieme fundament voor gezondheid.

“Laat uw voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding” – Hippocrates

Verdieping
Omdat ik graag met kinderen werk, heb ik me verder verdiept in de kinder orthomoleculaire therapie. Er kan al vanaf (of voor) de geboorte iets met het kind zijn, misschien heb je zelf veel stress, krijgt het kind veel antibiotica kuren, is het geboren met een keizersnede? Er zijn zeer veel factoren die van invloed zijn op het immuunsysteem en de darmflora van het kind.

Ik vind het fascinerend wat we met soms minimale aanpassingen al kunnen bereiken!

Orthomoleculair betekent letterlijk: de juiste moleculen.
De term orthomoleculair bestaat uit orthos: juist, en moleculair: recht of gezond in het Grieks.

Veel mensen vinden het een rare term en associeren het vaak met alternatief en zweverig. Een meer neutrale term is ‘functional medicine’. In mijn ogen heeft dit de toekomst. Als fysiotherapeut heb ik geleerd om naar verschillende onderdelen te kijken maar daar ontbreken er nog diverse wat bij de orthomoleculaire therapie wel wordt bekeken.

Het lichaam is één geheel, wanneer je leert hoe dat systeem werkt, kun je meer doen voor jezelf/ de patient. Organen staan met elkaar in verbinding via het zenuwstelsel, de bloedsomloop, het immuunsysteem, hormonen en veel meer. De basis van waaruit het lichaam en deze verbindingssystemen zijn opgebouwd en functioneren is voeding! Een gezonde voeding is dus het ultieme fundament voor gezondheid.

Onderzoek
Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat we (helaas) met ons huidige voedingspatroon onvoldoende vitaminen en mineralen binnen krijgen, zelfs bij een evenwichtig voedingspatroon.

We hebben tegenwoordig veel te maken met luchtvervuiling, stress, straling, bestrijdingsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen, etc. Als gevolg van deze externe factoren ontstaan er tekorten in ons lichaam en kan het (uiteindelijk) niet meer optimaal functioneren.

De klachten kunnen zeer divers zijn zoals: vermoeidheid, verminderde weerstand, maag- darmklachten, ontstekingen etc.

Het doel van orthomoleculaire therapie is om een optimale concentratie voedingsstoffen in het lichaam te realiseren. Gezonde voeding, een actieve levensstijl en specifieke nutriënten kunnen daarbij helpen.

“Laat uw voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding” – Hippocrates

Verdieping
Omdat ik graag met kinderen werk, heb ik me verder verdiept in de kinder orthomoleculaire therapie. Er kan al vanaf (of voor) de geboorte iets met het kind zijn, misschien heb je zelf veel stress, krijgt het kind veel antibiotica kuren, is het geboren met een keizersnede? Er zijn zeer veel factoren die van invloed zijn op het immuunsysteem en de darmflora van het kind.

Ik vind het fascinerend wat we met soms minimale aanpassingen al kunnen bereiken!

SUPtherapie

Wat zou dat nou zijn?

BEE ACTIVE 

SUPtherapie is een combinatie van SUPpen, yoga en fysiotherapie. SUP is de afkorting van Stand Up Paddle, en bij SUPyoga combineren we SUPpen met yoga. Tijdens SUPtherapie werk je op een SUP aan jouw specifieke doelen!

Tijdens het SUPpen ben je heerlijk buiten bezig met inspanning en tegelijk ook ontspanning. SUPpen stimuleert je focus en balans.

Je bevindt je ergens op het water en gebruikt vrijwel alle spieren in je lichaam: je romp-, been-  en armspieren. Afhankelijk van je doel of hulpvraag ligt de focus van de sessie meer op inspanning of ontspanning. Het is mijn doel om je te helpen om bijvoorbeeld je evenwicht of kracht te verbeteren, maar ook ontspannen en je bewust zijn van je lichaam is een doel.

Het geeft je een ultiem gevoel van vrijheid en (inspannende) ontspanning.

Om te voorkomen dat je halverwege een oefening/flow in het water belandt, moet je met volledige aandacht en focus op het SUPboard staan. Het uitgangspunt is dat je niet in het water valt, maar dat kan natuurlijk altijd gebeuren.

Intake en sessies

We beginnen met een intake. Tijdens de intake bespreken we je individuele wensen of doelen. Ik laat je eventueel een aantal testen uitvoeren om de vooruitgang te kunnen meten/evalueren.

Vervolgens starten we met de sessie(s). Deze zal de eerste keer, na de intake, vooral een kennismaking zijn met het SUPpen. Een sessie is opgebouwd uit een warming-up, het werken aan je doelen op het water en een ontspanning als afsluiting. Een combinatie van in- en ontspanning dus!

Historie

In 2017 heb ik de opleiding tot SUPyogadocent afgerond, en dit past perfect bij me. Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn in de buitenlucht en daarmee lichaam en geest gezond te houden.

Na enkele jaren het idee in mijn hoofd te hebben gehad is het tijd om dromen waar te maken: Bee Valerie SUPtherapie.

In mijn werkveld als algemeen-, kinderfysiotherapeut en orthomoleculair therapeut zie ik vaak dezelfde struikelblokken bij mijn cliënten, zoals:

  • Je doel niet bereiken.
  • Het niet vol kunnen houden.
  • Met tegenzin de oefeningen doen.

Ik wil daar graag verandering in brengen en je daarbij helpen. Ik wil dat je weer plezier krijgt in het bewegen.

SUPtherapie is de OPLOSSING.

Met SUPtherapie bundel ik mijn krachten als fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut en SUP(Yoga)docent. En combineer ik ze met de dingen die ik graag doe: mensen helpen, buiten in de natuur zijn en op (of in) het water!

Voorwaarden:

  • Je moet kunnen zwemmen
  • Geen watervrees hebben
  • Openstaan voor nieuwe avonturen
  • Graag lachen!
  • Deelname is geheel op eigen risico

Annulering:

Bij slechte weersomstandigheden moet ik de sessie annuleren. Dat laat ik je uiterlijk 1 uur van tevoren weten. In overleg plannen we dan een nieuwe datum.

Als je persoonlijk de sessie wil annuleren moet dit minimaal 24uur op voorhand, annuleer je deze later dan wordt deze toch in rekening gebracht.

Plaats:
Dagstrand Thorn

Kosten:

1 op 1 sessie: 1 uur  €65 euro. (incl. SUPboard)

2 personen: 1 uur €45 euro p.p. (incl. SUPboard)

Mogelijk vergoed de zorgverzekering een deel van de sessie. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met mij op.

Voor meer informatie neem gerust contact met me op!

Orthomoleculair betekent letterlijk: de juiste moleculen.
De term orthomoleculair bestaat uit orthos: juist, en moleculair: recht of gezond in het Grieks.

Veel mensen vinden het een rare term en associeren het vaak met alternatief en zweverig. Een meer neutrale term is ‘functional medicine’. In mijn ogen heeft dit de toekomst. Als fysiotherapeut heb ik geleerd om naar verschillende onderdelen te kijken maar daar ontbreken er nog diverse wat bij de orthomoleculaire therapie wel wordt bekeken.

Het lichaam is één geheel, wanneer je leert hoe dat systeem werkt, kun je meer doen voor jezelf/ de patient. Organen staan met elkaar in verbinding via het zenuwstelsel, de bloedsomloop, het immuunsysteem, hormonen en veel meer. De basis van waaruit het lichaam en deze verbindingssystemen zijn opgebouwd en functioneren is voeding! Een gezonde voeding is dus het ultieme fundament voor gezondheid.

Onderzoek
Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat we (helaas) met ons huidige voedingspatroon onvoldoende vitaminen en mineralen binnen krijgen, zelfs bij een evenwichtig voedingspatroon.

We hebben tegenwoordig veel te maken met luchtvervuiling, stress, straling, bestrijdingsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen, etc. Als gevolg van deze externe factoren ontstaan er tekorten in ons lichaam en kan het (uiteindelijk) niet meer optimaal functioneren.

De klachten kunnen zeer divers zijn zoals: vermoeidheid, verminderde weerstand, maag- darmklachten, ontstekingen etc.

Het doel van orthomoleculaire therapie is om een optimale concentratie voedingsstoffen in het lichaam te realiseren. Gezonde voeding, een actieve levensstijl en specifieke nutriënten kunnen daarbij helpen.

“Laat uw voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding” – Hippocrates

Verdieping
Omdat ik graag met kinderen werk, heb ik me verder verdiept in de kinder orthomoleculaire therapie. Er kan al vanaf (of voor) de geboorte iets met het kind zijn, misschien heb je zelf veel stress, krijgt het kind veel antibiotica kuren, is het geboren met een keizersnede? Er zijn zeer veel factoren die van invloed zijn op het immuunsysteem en de darmflora van het kind.

Ik vind het fascinerend wat we met soms minimale aanpassingen al kunnen bereiken!

Samenwerkingen

Bee Valerie werkt met verschillende specialisaties samen  o.a. met osteopathie, podotherapie, logopedie, dietist, maar ook met leerkrachten van scholen en trainers van sportvereningen e.a.

Uit de praktijk

Een puber meld zich bij mij met wisselende lichamelijke pijn (rug, boven- en onderbenen) die op diverse momenten van de dag ontstaan, soms stekende pijn, soms meer krampend. Uit het lichamelijk onderzoek komt naar voren dat er onvoldoende rompstabiliteit is, bij het onderzoek van de benen zijn geen bijzonderheden te vinden. Na uitvoerig gesprek komt het erop neer dat ze te weinig (water) drinkt en de wisseldende pijnen in de benen kan veroorzaken.
Er word fysiotherapeutisch gestart met oefeningen voor de romp en daarnaast worden er voedingsadviezen gegeven.

Een mevrouw meld zich omdat ze aan het wachten is op het krijgen van een “nieuwe” knie. Ze wil zich zo optimaal mogelijk voorbereiden op de operatie en vraagt of ze zelf nog oefeningen kan doen, daarnaast wil ze graag weten of er nog andere mogelijkheden zijn om de pijn te verminderen.
Er worden oefeningen geadviseerd die ze zelfstandig kan uitvoeren om de mobiliteit en kracht te optimaliseren voor de operatie. Daarnaast worden er enkele supplementen voorgeschreven om de gezondheid te optimaliseren maar ook om het lichaam te ondersteunen en zo mogelijk de pijn te kunnen verminderen.

Klantenstory

Via onze oplettende podotherapeut werd ik met mijn zoon F. doorverwezen naar Valerie. De vermeende zorgen voor een scoliose bleken na onderzoek al gauw gesust. Al pratende kwamen we op de ontwikkeling van F. in het algemeen en kwam zijn slechte en ongevarieerde eetgedrag aan de orde.
Hij is de jongste van 3 kinderen. Tot twee jaar een “alleseter”. Nu, bijna 7 jaar, is elke avondmaaltijd een gevecht en bestaat deze alleen nog maar uit kipschnitzels en gebakken aardappels. Na een consult bij Valerie hebben we eerst bij de huisarts een aantal dingen laten uitsluiten. Vanuit haar orthomoleculaire discipline stelde ze vragen en konden we aan de slag met haar advies (gedragsverandering en supplementen). We zijn de “ strijd“ aangegaan van ontwenning (niks eten, in de avond, is tijdelijk ook oké) en gewenning (eten wat de pot schaft). Met stiekem een beetje hulp van de Sinterklaas tijd. Nu al twee weken leeggegeten borden….. soms met en soms zonder moeite en ruzie…… maar met goede hoop voor de toekomst!

Kosten & Vergoeding

Omdat Bee Valerie geen contracten heeft afgesloten met zorgverzekeraars kan dit consequenties hebben voor de vergoeding van de therapie. Afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw verzekering krijgt u de kosten volledig of gedeeltelijk vergoed. Dit wil zeggen dat ik werk  op basis van resitutiezorg.

Zowel voor de fysiotherapie als de orthomoleculaire therapie voldoet u de behandeling rechtstreeks aan Bee Valerie en kan u zelf de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar.

Afspraken dienen minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling geannuleeerd te worden. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden bij u in rekening gebracht en komen niet in aanmerking voro vergoeding bij de zorgverzekering.

Kinderfysiotherapie

De basisverzekering is voor iedereen verplicht en de inhoud ervan is bij alle zorgverzekeraars hetzelfde. Kinderen zijn gratis meeverzekerd met de ouders.
Een restitutie polis is tegenwoorden erg belangrijk. Dit zorgt voor vrijezorgkeuze en daarbij ook de vergoeding die passend is bij de zorg.

Vanuit de basisverzekering wordt kinderfysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar als volgt vergoed:

  • Bij niet chronische aandoeningen worden maximaal 18 behandelingen per kalenderjaar vergoed.
  • Bij chronische aandoeningen worden alle behandelingen vergoed.

(Als uw kind in hetzelfde kalenderjaar fysiotherapie heeft gehad bij een andere praktijk, dan worden deze behandelingen in mindering gebracht op het aantal behandelingen waar uw kind recht toe heeft vanuit de basis- en/of aanvullende verzekering).

Als u aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het gekozen pakket hoeveel behandelingen (boven de 18) worden vergoed. U kunt dit zelf nakijken in uw polis of navragen bij uw vorgverzekaar.

Op dit moment is het alleen mogelijk om aan huis (op verwijzing) behandelingen bij Bee Valerie te plannen, neem voor meer informatie gerust contact met me op.

Tarieven

Kinderfysiotherapie aan huis €60,-

Eenmalig kinderfysiotherapeutisch rapport €40,-

Ik sta binnen het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL) en het BIG-register geregistreerd als Algemeen Fysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut. Dit houdt in dat ik aan alle bijbehorende kwaliteitseisen voldoe. 

Orthomoleculaire therapie

Bee Valerie is aangesloten bij de MBOG, de beroepsvereniging van orthomoleculaire geneeskunde. De consulten worden meestal gedeeltelijk of geheel vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Na ieder consult ontvangt u een factuur die u rechtstreekt aan mij betaald en die u zelf bij de zorgverzekeraar kunt indienen. Consulten gaan niet ten koste van het eigen risico.

Als u wil weten of de zorgverzekeraar uw behandeling vergoed, klik dan HIER:

De MBOG stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele fouten in het door de MBOG opgestelde overzicht ode informatie verstrekt door Zorgwijzer of Independer.

Tarieven

Eerste consult (60 min.) €75,-

Vervolg consult (30 min.) €45,-

Bedragen zijn exclusief eventueel geadviseerde supplementen.