Skip to content

Nieuws

Kinderfysiotherapie

Bee Kind

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Om u of uw kind goed te kunnen behandelen wil ik daar ruim te tijd voor kunnen nemen.

Kinderfysiotherapie

Bee Kind

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Om u of uw kind goed te kunnen behandelen wil ik daar ruim te tijd voor kunnen nemen.

Orthomoleculaire therapie

Bee Healthy

Het doel van orthomoleculaire therapie is om een optimale concentratie voedingsstoffen in het lichaam te realiseren. Gezonde voeding, een actieve levensstijl en specifieke nutrienten kunnen daarbij helpen.

Orthomoleculaire therapie

Bee Healthy

Het doel van orthomoleculaire therapie is om een optimale concentratie voedingsstoffen in het lichaam te realiseren. Gezonde voeding, een actieve levensstijl en specifieke nutrienten kunnen daarbij helpen.

EMB: Energetisch Morfologische Bloedtest

Is dit herkenbaar voor jou?Je loopt al een tijd lang met (vage) klachtenJe bent erg moe en futloosJe hebt het idee dat je gevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen, maar je
Lees Meer

Nieuws! SUPtherapie bij Bee Valerie

Vanaf heden ook SUPtherapie bij Bee Valerie!Nog meer activiteiten? DO WHAT YOU LOVE, LOVE WHAT YOU DO is mijn motto en daarbij voel ik me voldaan als ik mensen (jong en
Lees Meer

Het belang van motorische ontwikkeling 0-6 jaar

De Kennisbank sport en bewegen heeft onlangs het document motorische ontwikkeling van 0-6 jaar gepubliceerd, hierin staan alle mijlpalen beschreven. Hierin wordt het belang van voldoende bewegen voor alle kinderen
Lees Meer

Staat of loopt mijn kind goed?

De eerste stapjes op eigen benen zijn bijzondere momenten. Voor het kind zelf, maar natuurlijk ook voor papa en mama. Toch kan de trots bij ouders snel omslaan in angst.
Lees Meer

Het oerdieet, Bee healthy

Remko Kuipers is cardioloog en heeft interessante boeken geschreven: ‘Het Oerdieet’ en ‘Oergezond’. Hij heeft onderzoek gedaan naar de relatie tussen evolutie, leefstijl en gezondheid. Waarom is een autogordel wel
Lees Meer

Geen pillen, maar voeding bij ADHD

Het zal ADHD niet oplossen maar de symptomen doen verminderen en mogelijk verdwijnen.Via de orthomoleculaire therapie kan ik u of uw kind helpen om symptomen te verminderen.
Lees Meer

Mijn specialisaties

Master kinderfysiotherapeut, fysiotherapeut, (kinder)orthomoleculair therapeut

Als ervaren specialist binnen de kinderfysiotherapie en daarnaast de kennis van de orthomoleculaire therapie kan ik de patient op verschillende vlakken helpen/ondersteunen.
Zoals het logo laat zien zijn lichaam en geest volledig met elkaar verbonden, deze werken altijd samen. Als er op 1 vlak iets niet goed verloopt heeft dat ook invloed op andere gebieden in het menselijk lichaam.
Om u of uw kind goed te kunnen behandelen wil ik daar ruim te tijd voor kunnen nemen, om dit te kunnen doen heb ik besloten geen contracten te sluiten met de zorgverzekeraar.

Consulten kunnen na overleg plaatsvinden in Nederweert, Swalmen of Herten.

Kinderfysiotherapie

BEE KIND | Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar).

Ik heb gespecialiseerde kennis en vaardigheden met betrekking tot:

 • Motorische ontwikkeling en motorisch leren van het kind.
 • Specifieke bewegings- en houdingsaandoeningen op de kinderleeftijd.
 • Fysieke fitheid en training van spieren, hart- en longfucntie bij kinderen.
 • Specifieke fysiotherapeutische (technische) vaardigheden voor het behandelen van kinderen
 • Specifieke pedagogische vaardigheden voor het behandelen van kinderen en begeleiden van het gezin/ouders.
 • Signaleringsfunctie voor inzet andere zorgdisciplines, zoals logopedie, ergotherapie, ambulante begeleiding, specialistische tweedelijns zorg e.a.

Ik kan u/uw kind op verschillende vlakken behandelen/begeleiden enkele voorbeelden zijn:

 • Voorkeurshouding
 • Motorische ontwikkelingsproblemen zoals het laat/niet gaan rollen, kruipen of lopen, of moeite hebben met vangen en gooien, evenwicht etc.
 • Orthopedische problemen zoals kniepijn, zwakke enkels etc.
 • Ademhalingsproblemen bij bijv. inspanning of astma
 • Onverklaarbare klachten
 • Neurologische aandoeningen zoals een cerebrale parese.

Orthomoleculaire therapie

BEE HEALTHY | Laat uw voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding

Orthomoleculair betekent letterlijk: de juiste moleculen. De term orthomoleculair bestaat uit orthos: juist, en moleculair: recht of gezond in het Grieks. Het lichaam is één geheel. Organen staan met elkaar in verbinding via het zenuwstelsel, de bloedsomloop, het immuunsysteem, hormonen en veel meer. De basis van waaruit het lichaam en deze verbindingssystemen zijn opgebouwd en functioneren is voeding! Een gezonde voeding is dus het ultieme fundament voor gezondheid.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat we (helaas) met ons huidige voedingspatroon onvoldoende vitaminen en mineralen binnen krijgen, zelfs bij een evenwichtig voedingspatroon. We hebben tegenwoordig veel te maken met luchtvervuiling, stress, straling, bestrijdingsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen, etc. Als gevolg van deze externe factoren ontstaan er tekorten in ons lichaam en kan het (uiteindelijk) niet meer optimaal functioneren. De klachten kunnen zeer divers zijn zoals: vermoeidheid, verminderde weerstand, maag- darmklachten, ontstekingen etc.

Het doel van orthomoleculaire therapie is om een optimale concentratie voedingsstoffen in het lichaam te realiseren. Gezonde voeding, een actieve levensstijl en specifieke nutriënten kunnen daarbij helpen.

Pathology Testing

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Suspendisse enim turpis, dictum sed, iaculis a, condimentum nec.

Kosten & Vergoeding

Omdat Bee Valerie geen contracten heeft afgesloten met zorgverzekeraars kan dit consequenties hebben voor de vergoeding van de therapie. Afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw verzekering krijgt u de kosten volledig of gedeeltelijk vergoed. Dit wil zeggen dat ik werk  op basis van resitutiezorg.

Zowel voor de fysiotherapie als de orthomoleculaire therapie voldoet u de behandeling rechtstreeks aan Bee Valerie en kan u zelf de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar.

Afspraken dienen minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling geannuleeerd te worden. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden bij u in rekening gebracht en komen niet in aanmerking voro vergoeding bij de zorgverzekering.

Kinderfysiotherapie

De basisverzekering is voor iedereen verplicht en de inhoud ervan is bij alle zorgverzekeraars hetzelfde. Kinderen zijn gratis meeverzekerd met de ouders.
Een restitutie polis is tegenwoorden erg belangrijk. Dit zorgt voor vrijezorgkeuze en daarbij ook de vergoeding die passend is bij de zorg.

Vanuit de basisverzekering wordt kinderfysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar als volgt vergoed:

 • Bij niet chronische aandoeningen worden maximaal 18 behandelingen per kalenderjaar vergoed.
 • Bij chronische aandoeningen worden alle behandelingen vergoed.

(Als uw kind in hetzelfde kalenderjaar fysiotherapie heeft gehad bij een andere praktijk, dan worden deze behandelingen in mindering gebracht op het aantal behandelingen waar uw kind recht toe heeft vanuit de basis- en/of aanvullende verzekering).

Als u aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het gekozen pakket hoeveel behandelingen (boven de 18) worden vergoed. U kunt dit zelf nakijken in uw polis of navragen bij uw vorgverzekaar.

Op dit moment is het alleen mogelijk om aan huis (op verwijzing) behandelingen bij Bee Valerie te plannen, neem voor meer informatie gerust contact met me op.

Tarieven

Kinderfysiotherapie aan huis €60,-

Eenmalig kinderfysiotherapeutisch rapport €40,-

Ik sta binnen het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL) en het BIG-register geregistreerd als Algemeen Fysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut. Dit houdt in dat ik aan alle bijbehorende kwaliteitseisen voldoe. 

Orthomoleculaire therapie

Bee Valerie is aangesloten bij de MBOG, de beroepsvereniging van orthomoleculaire geneeskunde. De consulten worden meestal gedeeltelijk of geheel vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Na ieder consult ontvangt u een factuur die u rechtstreekt aan mij betaald en die u zelf bij de zorgverzekeraar kunt indienen. Consulten gaan niet ten koste van het eigen risico.

Als u wil weten of de zorgverzekeraar uw behandeling vergoed, klik dan HIER:

De MBOG stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele fouten in het door de MBOG opgestelde overzicht ode informatie verstrekt door Zorgwijzer of Independer.

Tarieven

Eerste consult (60 min.) €75,-

Vervolg consult (30 min.) €45,-

Bedragen zijn exclusief eventueel geadviseerde supplementen.

We are Truested by World’s Leading Customers

0
Professional Staffs
0
Stars Comfort
0
Rooms
0
Years of Experince